🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم عودت سفته توسط کارفرما علی‌رغم تسویه کامل

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲

سلام خدمت وکلای محترم، بنده در شرکتی مشغول به کار بودم و الان حدود یک سال و دو ماه هست که از اون شرکت اومدم بیرون ولی هنوز سفته‌هام رو که به میزان یک میلیارد تومن دست کارفرما هست بهم نمیدن. چه راه کار حقوقی هست که بتونم سفته‌هام رو ازشون بگیرم؟ ضمنا تسویه حساب کامل هم با من کردن و هیچ مشکلی نیست اما دارن اذیتم می‌کنند. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اظهارنامه ای ارسال و تقاضای استرداد سفته را بکنید . در صورت عدم اقدام توسط شرکت باید دادخواست الزام به استرداد لاشه سفته را طرح کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام، وقت بخیر برای کارفرما اظهارنامه ارسال کنید.

سلام آیا شماره یا کپی سفته رو دارین یا سفته‌تون توی قرارداد کاریتون اومده و اینکه آیا روی سفته نوشتین بابت حسن انجام کار یا تضمین؟ چون اگر ننوشته باشین این خطر هستش که این‌ها سفته رو ظهرنویسی کنند و اگر شخص ثالث علیهتون طرح دعوا کنه شما نمی‌تونید به تضمینی بودنش استناد کنید من فکر می‌کنم که شما باید سریع‌تر یه اظهارنامه بدین اظهارنامه قوی و درش ذکر بکنید که این سفته بابت تضمین بوده یا بابت حسن انجام کار بوده و مقرر بوده که این رو با خاتمه کار برگردونید بنابراین امتناعتون از استرداد سفته مصداق خیانت در امانته و اگر مثلا فرضا ظرف یک هفته سفته را مسترد نکنید به جرم خیانت در امانت علیهتون اقدام می کنم البته بعدا در مورد اقدام حقوقی یا کیفری تامل بیشتری لازم است و البته چون بیم ظهرنویسی میرود چه بسا شکایت کیفری اولی باشد پیشنهاد میدم اظهارنامتون رو وکیل بنویسد از نظر استناد به مواد قانونی

ابتدا یک اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای کارفرما ارسال کنید. در این اظهارنامه می‌توانید درخواست کنید که سفته‌ها به شما بازگردانده شونداگر بعد از ارسال اظهارنامه کارفرما همچنان از استرداد سفته‌ها خودداری کرد، شما می‌توانید دعوی استرداد سفته را در دادگاه حقوقی مطرح کنید.

درود بر شما، دوست گرامی بدوا اظهارنامه ارسال دارید، چنانچه مراد حاصل نشد اقدام به طرح دادخواست استرداد لاشه سفته کنید. برای اظهارنامه نیز می‌توانید از خدمات متخصصین بهره جویید.

سلام.ابتدا اظهار نامه جهت استرداد سفته درصورت عدم افاقه دادخواست استرداد مطرح نمایید.

درود
بدوا می توانید اظهارنامه ارسال کنید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط