عدم مراجعه خریدار برای تعویض پلاک و نحوه توقیف پلاک

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴

سلام، خودرویی مدل پایین رو قولنامه ای فروختم. بیشتر پول رو داده یک مقدار رو نگه داشته برا تعویض پلاک. سند و برگ سبز رو دارم. ماشین و کارتش رو برده. قرار شد بعد یک هفته بیاد برای تعویض پلاک و پرداخت بقیه پول که طرف بهش زنگ میزنم جواب نمیده. چجوری میتونم توقیف پلاک بگیرم؟ ممنون

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک و مطالبه مابقی ثمن دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر‌شما
بایستی دادخواست الزام به فک پلاک به همراه توقیف پلاک مطرح نمایید

بادرود
ابتدا تمامی مدارک مربوط به فروش خودرو را جمع‌آوری کنید. این مدارک شامل قولنامه، سند خودرو، برگ سبز و هر گونه مدرکی که نشان‌دهنده توافق شما با خریدار باشد، است.
سپس با مراجعه به دفتر خدمات قضایی ،دادخواست الزام به فک پلاک و صدور دستور توقیف خودرو را درخواست نمایید

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک به همراه توقیف پلاک به صورت توامان مطرح کنید

با سلام
جهت توقیف خودرو با مدارک و مستندات مربوطه به پلیس راهور مراجعه نمایید. بابت الباقی ثمن می توانید طرح دعوا کنید.

با سلام دادخواست فک پلاک و مطالبه مابقی ثمن بدهید. دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو نیز درخواست کنید

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک به همراه توقیف پلاک به صورت توامان مطرح کنید.
همچنین برای مطالبه وجه باقیمانده می توانید دادخواست بدهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط