🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم مستندات برای دادگاه مبنی بر تعریف پارکینگ و حیاط مشترک چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۰

با ع نباشید رض سلام وخسته حقییر مالک صبقه 1 از مجموع 4 واحدی میباشم ومجتمع فاقد پارکینک میباشد لذا از حیاط مشترک استفاده میکنن که انهم سه درب غیر یکسان دارد و چهار خودرو پارک نمیشه و با توچه به اینکه شهرستانی هستیم و رفت امد کمتری داریم بیشتر تمکین میکنم و همین نقطه ضعفم شده و اول سال 96 تعطیلات مالک داحد 4 با توجه عدم مالکین ذیکر اقدام به نصب بازو درب بازکن روی بزرکترین درب نموده و ریموت ان را به هیچ کس نمیدهد و مشکلات زیادی تا حد قتل وحود اوردهاست که الان مدت 1/5 سال حالا گفتن شما اکر سند پارکینک دارید ارایه دهید و با توجه اینکه یک سال زندان تعلیقی محکوم شده و نسبت به جمع اوری بازوها اقدام ننموده است فقط وقت تلف میکنه تابفروشه ممنونم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه هیچ یک از مالکین پارکینگ ندارند پارک خودرو باید با اجازه تمامی مالکین باشد لذا میتوانید تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف گرفته و برای شکایت اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط