عدم موافقت مالک جهت فروش حق سرقفلی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۳۰

با سلام،
در سال 63 مغازه ای را از یکی از اقوام به صورت سرقفلی خریداری نمودم و در بند 2 قرار داد آماده "مستاجر حق انتقال مورد اجاره را به غیر با موافقت موجر دارد و متعهد گردید در موقع واگذاری 25% سرقفلی دریافتی را به مالک بپردازد." و در بند 6 آمده " موجر مبلغ ........ ریال بعنوان سرقفلی محل مورد اجاره از مستاجر دریافت نمود و وجه مذبوره تحویل وکیل موجر گردید." که بند 6 را با خودکار کاملا خط کشیدند و به علت فرار مالیاتی و فامیلی و ... مبلغی را که بنده در قالب نقدی و 2 فقره چک پرداخت نمودم قید نکردند . اکنون مالک اصلی فوت کرده است و ملک به ورثه ایشان که یک نفر است انتقال یافته و ایشان برای فروش حق سرقفلی با اینجانب همکاری نمی کنند و می گوید شما فقط حق کسب و پیشه دارید و باید کارشناس بیاید و شما سرقفلی ندارید.
حال وضعیت حق سرقفلی من چگونه می شود و می توانم سرقفلی را بدون موافقت مالک به غیر انتقال دهم یا ...؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شما مبلغی را به عنوان حق سرقفلی به مالک پرداخت کرده باشید و این مشخص و قابل اثبات باشد ورثه ایشان نمیتواند مخلفتی کند و شما مالک حق سرقفلی خواهید بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط