🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم همکاری ورثه در تقسیم، نحوه اقدام به تقسیم توسط سایر وراث

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶

پدر دو سال قبل فوت کرده‌اند، مادر و ۶ فرزند باقیمانده است. همگی به غیر از یک خواهر به برادر بزرگ وکالت داده‌ایم برای تقسیم ارث که شامل یک پراید و سهام عدالت پدر است. گواهی حصر وراثت دریافت شده ولی یکی از خواهرها برای تقسیم ارث حضور نمی‌یابد و مذاکره نمی‌کند. برادر بزرگتر که از بقیه وکالت دارد باید چه مراحلی را طی کند که بدون خواهرم تقسیم ارث انجام شود بدون فروختن ماشین؟ چون می‌خواهیم ماشین را به خواهر کوچک بدهیم.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.دادخواست تقسیم ترکه توسط برادر بزرگ تقدیم دادگاه گردد.هنگام مزایده بعنوان خریدار ورود سهم خواهر پرداخت‌ نمایید.خودرو بنام خواهر کوچک انتقال دهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام و شب بخیر
برادر محترم با وکالتنامه و حتی دیگر ورثه می توانند مطابق قانون هم در خصوص گواهی حصر وراثت و هم دادخواست تقسیم ماترک و سهم الارث در محاکم قضایی ( دادگاه عمومی ) و شبه قضایی ( شورای حل اختلاف ) اقدام و بقیه وراث را ملزم نمایند .

درود
برادر بزرگتر باید از همه وراث وکالت داشته باشد ،شما باید دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه حقوقی ارائه دهید.

درود بر شما، دوست گرامی وقتی برادر از همه وراث وکالت نداشته باشد، باید از دادگاه اقدام کرد.

با سلام یا برادر باید از تمامی وراث وکالت داشته باشد در غیر اینصورت باید از طریق مرجع قضایی نسبت به تقسیم ماترک اقدام نمایید .

با سلام ابتداء دادخواست تحریر ترکه و سپس تقسیم ترکه ارائه دهید

سلام، درصورتی که وکالت نامه برادر از جانب تمامی وراث داشته باشد در حدود اختیارات وکالت نامه می تواند اقدام نماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط