🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم پذیرش لیزر آقایان توسط اپراتور خانم، امکان عدم پرداخت هزینه‌های آموزش

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۵

سلام، من هفته پیش به یک مرکز لیزر رفتم و گفتن یک هفته آموزش اپراتور لیزر ببین و بعد شروع به کار کن و یک سفته ۳۰ میلیونی دادم و پشتش نوشتم که در صورت ترک کار و یا نیامدن ۵ میلیون از حقوقم به خاطر آموزش کم شود. روز ششم یک آقا رو فرستادن در اتاق و گفتن باید لیزرشون رو انجام بدی، من هم انجام دادم ولی حین کار همکارم اومد داخل و گفت باید دستشون رو بگیری حین کار که منم دیگه نرفتم. الان میگن باید هزینه آموزش رو بدی وگرنه شکایت می‌کنیم ازت. منم گفتم همون اول باید می‌گفتید برای آقایون هم توسط خانم باید انجام بشه و هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنم و دیگه هم نمیام و منم که باید شکایت کنم ازتون. حالا می‌خواستم بدونم واقعا می‌تونن ازم شکایت کنند؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی باید قرارداد بررسی شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام بهتر است شرایط نامناسب کار را طی اظهارنامه ای به ایشان اعلام کنید و استرداد لاشه سفته ها را بخواهید

سلام.کار آنها خلاف قانون وشرع شناخته می‌شود.شکایت آنها نتیجه در پی نخواهد داشت.نگران نباشید

با سلام
مفاد قرارداد کار می بایست بررسی شود.

با سلام بستگی به قرارداد دارد

سلام، وقت بخیر بستگی به شرایط قرارداد کار که با شما منعقد نموده اند دارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط