🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم پرداخت دیه بدلیل نبود شهود یا دوربین در محل، چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۴

سلام, متاسفانه چندی پیش یکی از اقوام که عابر پیاده بودند, با یک خودرو تصادف کردند که الان بخاطر جراحت بوجود امده دو هفته در بیمارستان بستری شدن. راننده ی ماشین ادعا دارد با ایشان تصادف نکردن. ولی ادعایشان کذب است. چندین نفر از همسایگان هنگام رخ دادن این اتفاق شاهد ماجرا بودن. ولی پیدا کردن و دسترسی به این افراد دشواره. راننده پس از این اتفاق , مجروح رو با ماشین شخصیش به بیمارستان منتقل کردند. بیمه هم دارن. ولی بیمه از دادن خسارت تفره میره و این هزینه بیمارستان رو باید خانواده ی ما پرداخت کنه. ممنون از وکلای عزیز و محترم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی عرض شود که در این مواقع شهادت شهود بسیار مهم است و در صورت ممکن تقاضای تحقیقات محلی را درخواست نمایید
دوم اینکه در صورت عدم مشخص شدن راننده مقصر ، میتوانید از دادگاه بخواهید دیه خسارات جانی را از صندوق تامین خسارات بدنی پرداخت نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
به شهادت شهود استناد نمایید و چنانچه حاضر به ادای شهادت نیستند، از مرجع قضائی بخواهید ایشان را احضار نموده و یا قرار معاینه محل و تحقیق محلی صادر نمایند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط