🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عقب نشینی طرح هادی به چه صورتی انجام خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲,۹۶۹

سلام وقتتون بخیر .
بنده یک زمینی دارم در روستای ساری که دیوارهاش در حال ریختن و نیاز که دوباره دیوار کشی بشه
بودجه طرح هادی یک سری واریز شده به حساب دهیاری و اون هم اومده برای دیوارهایی ک اورژانسی نبوده هزینه کردن و عقب نشینی کردن براشون البته مالکین زمینها شورا و یا فامیل شورا بودن . و در نهایت بودجه اولیه رو برا خودشون هزینه کردن
ما 1 سال بهشون گفتیم بیاید عقب نشینی رو انجام بدید و برامون دیوار کنید که کلی بازی در آوردن گفتن همه هزینه رو ما نمیدیم و شما باید هزینه استاد کار و کارگر رو بدید ما فقط هزینه مصالح رو میدیم که با کلی بحث بازم قبول کردیم اما بازم گفتن بودجه نرسیده و بودجه اولیه تموم شده باید منتظر باشید
محل از اجاره آب بندان پرورش ماهی درامد خوبی داره اما شورا درخواست دهیاری برای قرض دادن به دهیاری و هزینه بر رو ی طرح هادی تا زمان واریز وجه از طرف دولت رد کرده و میگه درامد محل ربطی به طرح هادی نداره

ماهم خواستیم اقدام کنیم تا خودمون بدون عقب نشینی دیوار کنیم تا بعدا وقتی مجبور شدن بیان هزینه هامون رو بدن و از نو دیوار کنن اما شنیدیم میتونن جلو دیوار کشی بدون عقب نشینی رو بگیرن
متراژ هم بالاست حدود 300 متر طول که حدودا 2.5 تا 3 متر عقب نشینی داره
حالا میخوام بدونم برای طرح هادی اجبار وجود داره و میتونن جلوی ساخت دیوار (بدون عقب نشینی دقیقا روی مکان دیوار قبلی) رو بگیرن یا نه ؟؟؟
و اینکه اگر میتونن جلو ساخت دیوار رو بگیرن ما چکار باید بکنیم تا مجبور بشن برامون دیوار کنن و عقب نشینی انجام بشه ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانند در صورت اطلاع از ساخت جلوگیری کنند لذا باید مطابق جواز ساخت و با مجوز برای ساخت دیوار اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط