🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عقدش با منو انکار کرده و ترک انفاق کرده آیا ممکنه قاضی منو الزام به تمکین کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۹

شوهرم سال۹۹ منو از خونه بیرون کرد و چون عقد دائم و روی کاغذ بودم .عقد را انکار کرد و بعد از دو سال دوندگی توی دادگاه و تایید کارشناسان خط اثبات کردم که زنش هستم .الان که تمام حکم های دادگاه به نفع من شده شکایت کرده و منو الزام به تمکین کرده .آیا میتونه این کار را کنه کسی که منو از خونه بیرون کرده و عقدش با منو انکار کرده و ترک انفاق کرده .آیا ممکنه قاضی منو الزام به تمکین کنه؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله امکان طرح دعوی هست

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام بله میتواند دعوای الزام به تمکین مطرح نماید

با سلام
چنین دعوایی از طرف شوهر قابل طرح است. چنانچه قصد تمکین ندارید حتما با وکیل مشورت نمایید

سلام
با اثبات نکاح امکان اقامه چنین دعوایی را دارد

سلام،در هر صورت زوجیت اثبات شده و ایشان میتواند در راستای آن دادخواست الزام به تمکین دهد.

با سلام،در هر صورت زوجیت اثبات شده و ایشان میتواند در راستای آن دادخواست الزام به تمکین دهد.

سلام بله میتواند الزام ب تمکین مطرح نماید .باتوجه ب حکم پحکومیت مبنی بر ترک انفاق میتوتنید دادخواست طلاق مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط