عقد صلح عمری به چه شکل هست؟
سلام و احترام
و چجوری و کجا انجام میشه؟؟
آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام
صلح عمری یعنی اینکه اموال تا زمانی که خود شخص زنده است برای ایشان و بعد از فوت شخص به دیگری ( هر کسی که بخواهد ) انتقال می یابد و برای تنظیم صلح نامه ( در صورت وجد سند مالکیت اموال ) میتوان از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمود و اگر سند عادی باشد میتوان با تنظیم صلح نامه بصورت دستی یا تایپ شده توسط خود شخص و تایید امضای طرفین صلح نامه از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمود
درود و عرض ادب
در صلح عمری منافع تا آخر عمر برای کسی که صلح می کند قابل استفاده است لیکن عین متعلق به شخصی می شود که به وی صلح کرده است. در دفاتر اسناد رسمی انجام می شود.
درود و عرض ادب
در صلح عمری منافع تا آخر عمر برای کسی که صلح می کند قابل استفاده است لیکن عین متعلق به شخصی می شود که به وی صلح کرده است.
عقد صلح عمری مصالح را به عنوان مالک منافع مورد صلح در زمان حیات خود و متصالح را مالک مورد صلح پس از فوت مصالح می شناسد
دردفتر اسنادرسمی تنظیم میگردد به این صورت که مالک مال خودرا به شخص دیگری انتقال دهد به شرطی که تا زمانی که مالک زنده است از منافع آن استفاده نماید.
با سلام در مناطقی که دارای سند رسمی است صلح عمرا به صورت سند رسمی و در دفترخانه انجام میشود و صلح باید به صورت سند رسمی باشد. در مناطقی که سند رسمی وجود ندارد صلح می تواند به صورت غیررسمی باشد صلح عمرا به این معنی است که شخصی ملک خود را به دیگری صلح می کند به شرط آن که تا زمانی که زنده است حق استفاده از آن را داشته باشد
با سلام
این عقد می تواند بصورت سند رسمی و سند عادی تنظیم شود که البته به خاطر مزایای سند رسمی ، تنظیم آن بر سند عادی اولویت و ارجحیت دارد .
در صلح عمری مالک مال ضمن انتقال سند مالکیت ( مصالحه) حق استفاده از مورد صلح را تا پایان عمر برای خودش حفظ می کند .
پس علیرغم اینکه صلح عمری باعث انتقال کل مال به متصالح می شود .حق انتفاع این اموال بعد از فوت متوفی به متصالح منتقل می شود و مالک در دوران حیات حق استفاده از آن را برای خود حفظ می کند .
اگر حق فسخ نیز لحاظ کنید می توانید قبل از تمام شدن مدت فسخ ، مصالحه را فسخ کنید و اموال مجددا به خودتان بازگردد.
چون صلح عمری بیشتر بین والدین و فرزندان یا زن و شوهر تنظیم می شود حق فسخ برای پیش بینی روزهای آتی زندگی ضروری به نظر می رسد مثلا به دلیل مشکلات مالی مجبور به فروش اموال تان شوید یا متصالح موجبات ناراحتی تان را فراهم آورد و از انتقال ( مصالحه) خود پشیمان شوید .
البته چون اموال در زمان حیات انتقال یافته است بعد از فوت جز ماترک مصالح نمی باشد ، بنابراین دارایی و مالیات برای آن تعلق نمی گیرد .