علاوه بر دیه مجرم باید بابت استراحت پزشکی نیز مبلغی به شاکی پرداخت نماید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۱۷

در دعوای ضرب و جرح ایا علاوه بر دیه مجرم باید بابت استراحت پزشکی نیز مبلغی به شاکی پرداخت نماید؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برحسب شغل مصدوم در قالب مطالبه ضررو زیان بصورت حقوقی قابل مطالبه است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

خیر بجزدیه چیزی قابل مطالبه نیست

باسلام
دادگاه کیفری که دیه را تعیین میکند درموردضرروزیان ناشی از استراحت مبلغی تعیین نمیکند ولی شما میتوانید دادخواست دیگری بابت ضرروزیان ناشی از استراحت بدهید که البته این مبلغ باتوجه به شغل شما درنظرگرفته میشود

با سلام در خصوص سایر موارد از قبیل طول درمان و ..باید دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

خیر بجز پرداخت مبلغ دیه نیاز به پرداخت وجه دیگری نیست مگر زیانی دیگری از بابت جرم به شما وارد شده است که بایستی آنرا را از طریق محاکم حقوقی پیگیری کنید

سلام و ارادت
میتوانید این ضرر و زیان ناشی از جرم میتوانید طی دادخواست حقوقی مطالبه خسارت نمایید .

با درود..
در خصوص صدور حکم دادگاه کیفری در اینخصوص، متهم صــرفا به پرداخت دیه و در صورت داشتن جنبه عمومی جرم به مجازات آن نیز محکوم می گردد..
فاما در خصوص ادعای بیش از این، معذالک مدعی می تواند با تنظیم دادخواستی تحت عنوان مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم، مراتب خواســته خود را با اثبات آن، جهت رسـیدگی در دادگاه حقوقی مطــرح نماید..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط