🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

علت ارجاع از پزشکی قانونی به کلانتری، مراجعه بعدی به پزشکی قانونی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۱

با عرض سلام، به عرض می‌رسانم دو نوبت پزشک قانونی در رابطه با تصادف مراجعه کردم، گفت کد میاد بعد از کد برو کلانتری، اولا قبلا مراجعه به کلانتری کردم، می‌خوام بدونم چرا مراجعه دوباره به کلانتری کنم وقتی کد میاد برام، برای چیه؟ در ثانی چرا مراجعه بعدی رو ۴۳روز بعد گذاشتن؟ با تشکر

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

رویه به همین شکل می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
روال ‌کار است و معمول وطبیعی است

سلام، وقت بخیر رویه به همین نحو هست.

با سلام، در مواردی یکبار معاینه کافی نبوده و برای صدور گواهی و اعلام نظر قطعی نیاز به معاینات مجدد توسط پزشکی قانونی می باشد،
ارجاع مجدد به کلانتری نیز احتمالا جهت تکمیل پرونده و پیگیری بوده است.

با سلام
موارد مذکور جزئی از روال کارمی باشد و طبیعیست.

با سلام
این روال کار است ،شما معاینه میشوید گواهی اول صادر میشود گواهی را به کلانتری میدهید چنانچه برای معاینه مجدد باید مراجعه کنید کلانتری مجدد نامه میزند و شما معاینه مجدد میشوید تا گواهی نهایی پزشکی قانونی صادر گردد و زمان مراجعه بعدی شما نیز حسب تشخیص پزشکی قانونی بوده است

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که ارجاع مجدد به کلانتری احتمالا برای تکمیل پرونده شما در کلانتری خواهد بود، مدت زمان نیز جهت مشخص شدن روند بهبود و معاینات بعدی پزشکی قانونی می‌باشد و امری طبیعی‌ست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط