🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

علت توقیف خودرو بدون اطلاع مالک دارای مبایعه‌نامه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۴

سلام، از وکلا و مشاورین عزیز خواهش می‌کنم به هر دو بخش سوالم جواب بدین، خیلی متشکرم.
برادر من سال ۸۷ یک خودرو خرید و قولنامه‌ای در خانه بین طرفین تنظیم شد و چند سال بعد این خودرو رو من از برادرم خریدم و مثل قبل یک قولنامه دستی در خانه بین خودمون نوشتیم، متاسفانه در آن زمان سند خودرو رو انتقال ندادیم. الان خواستم سند رو انتقال بدم که دو مشکل جدی برخوردم و نیاز دارم کامل و دقیق راهنمایی بفرمایید که کجا برم چه فرمی پر کنم و چی بگم؟
مشکل اول اینکه صاحب قبلی خودرو در دسترس نیست، آدرسشون تغییر کرده و به تلفنشون پاسخ نمیدن و هیچ جوره پیداشون نمی‌کنم.
مشکل دوم : متوجه شدم خودرو حکم توقیف داره که دادگاه گفت صاحب قبلی خودرو بدهکار بوده و شخصی حکم توقیف اموالش رو گرفته و الان خودروی من حکم توقیف داره ولی من ربطی به آن صاحب قبلی و بدهکاری‌هاش ندارم. هم یک قولنامه قدیمی داریم و هم اینکه در سال ۸۸ بیمه‌نامه خودرو به نام برادرم برای آن خودرو گرفتیم که می‌تونم به عنوان مدرک ارائه بدم. یک سوال دیگری که داشتم اینه که آیا میشه برای هر دو مشکل همزمان درخواستی به دادگاه ارائه داد که یک‌باره هر دو مشکلمون رفع بشه؟ یا باید جداگانه اقدام کنم؟ خواهشا کامل راهنمایی بفرمایید که بفهمم باید چه کار کنم!

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

حسب توضیحات اقامه شده به نظر بهتر است از دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دعوای اعتراض ثالث نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

سلام دعوی اعتراض ثالث مطرح نمایید

سلام باید برای رفع توقیف اعتراض ثالث اجرایی مطرح و پس از آن برای تعویض پلاک نیز اقدام کنید

با سلام
جهت رفع توقیف بایستی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید. پس از آن می توانید نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی برای رفع توقیف اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید، پس از آن برای تعویض پلاک نیز اقدام کنید.

با سلام
برای رفع توقیف بایستی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدید
برای فک پلاک نیز اقدام کنید

سلام ابتدا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید پس از صدور رای برای رفع توقیف اقدام کنید و از طریق راهور برای تعویض پلاک اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط