🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

علت رد دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک توسط دادگاه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۴

سلام و وقت بخیر، شخصی‌ سال ۹۳ یک خودرو خریده با یک مبایعه‌نامه عادی. ماشین به نام فروشنده نیست، ایشون از نفر قبلی و اون هم از مالک اصلی خودرو خریده. خریدار فعلی تمام ایادی قبلی رو طرف قرار داده، مبایعه‌نامه خودش و فروشنده و مبایعه‌نامه مالک اصلی و خریدار رو ضمیمه کرده به اضافه بیمه‌نامه (در مدت ۱۰ سال خودش بیمه کرده). دادخواست داده به طرفیت همه ایادی و با خواسته اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند و فک پلاک، دادگاه دعوی رو رد کرده و گفته فک پلاک باید از طریق پلیس راهور انجام بشه. در ضمن ایشون وکالت فروش یا تعویض پلاک نداره، فقط مبایعه‌نامه‌ها رو داره به انضمام شهود. به علت خواسته فک پلاک، کل دعوی باید رد میشد؟ نباید به دو خواسته دیگه یعنی الزام به تنظیم سند خودرو و اثبات وقوع بیع رسیدگی می‌شد و رای می‌دادند؟ متشکرم از راهنمایی شما بزرگواران.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا باید اثبات وقوع بیع رای صادر شود و سپس در خصوص مابقی خواسته ها رسیدگی شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
نسبت به خواسته اثبات وقوع بیع بایستی رای صادر می شده است. بهتر است با ارسال رای صادره و کلیه مدارک و مستندات از مشاوره وکلای بنیاد استفاده نمایید.

درود باید نسبت به تمام خواسته ها تصمیم گیری شود چنانچه در مهلت قانونی است حتما نسبت به رای صادره تجدیدنظرخواهی کنید.

سلام
با توجه به وجود مبایعه نامه ، خواسته اثبات وقوع بیع قابلیت استماع نخواهد داشت مگر اینکه مبایعه نامه ای در میان نبوده باشد . به هر حال ، دادگاه مکلف است تا در خصوص همه خواسته ها نفیا یا اثباتا اظهار نظر کند .

سلام
اصلا نیازی نبود که شما تمامی طرفین موجود را شکایت کنید
شما تقاضای التزام به انتقال پلاک را از دادگاه بخواهید با طرفیت شخصی که پلاک بنامش هست

ابتدا باید اثبات وقوع بیع رای صادر شود و سپس در خصوص مابقی خواسته ها رسیدگی شود

سلام لازمه الزام به تنظیم سند رسمی،فک پلاک است ولیکن اثبات وقوع بیع باید تعیین تکلیف می شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط