🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

علت رد شدن واخواهی بابت در حبس بودن خوانده در شورا

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱۵

واخواهی زدم طبق بند۴ ماده ۳۰۶ مدنی در حبس بودن خوانده؛ رای قاضی شورا بدین شکل صادر شده:
در خصوص دعوای آقای ..... به طرفیت خانم...... با وکالت خانم........ به خواسته واخواهی نسبت به دادنامه شماره........ با توجه به اینکه دادنامه در تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۸ به واخواه ابلاغ واقعی شده و همچنین اجرائیه نیز به صورت واقعی به نامبرده در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۵ ابلاغ شده است و واخواه دادخواست واخواهی را خارج از مهلت مقرر قانونی در تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ مطرح نموده است، لذا شورا با استناد به ماده ۳۰۶ قانون تجدیدنظر در دادگاه حقوقی شهرستان..... می‌باشد، قرار رد دادخواست واخواهی نامبرده را صادر و اعلام مینماید. بیست رور مهلت تجدیدنظر.
یک: طبق بند بالا چرا باید واخواهی رد بشود؟
دو: اجرائیه غیابی و بدون تامین اجرا شده.
(شکایت تنظیم شده و می‌خوام علیه اعضای شورا شکایت کنم).
سه: اسنادی جعل شده در پرونده واخواهی که پرونده در حال رسیدگی در آگاهی هستش.
چهار: وکیل خوانده بالا پایه یک نیست.
من از چه راهی استفاده تا متضرر نشوم؟ چون نزدیک به یک میلیارد ماشین بنده الزام به تنظیم سند غیابی شده. ممنون.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می‌توانید در دادگاه تجدید نظر با همراهی یک وکیل متخصص اعتراض نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام در متن نگارش شده دادنامه و اجرائیه ابلاغ واقعی گردیده و این بر خلاف نظر شما و صدور رای غیابی است،ضمن اینکه بند ۴ ماده ۳۰۶ حبس و توقیف را سبب باید به شکلی باشه ک نتونه واخواهی کند... همچنین کارآموز بودن وکیل طرف مقابل و پایه آن ارتباطی به موضوع ندارد

با سلام
با توجه به اهمیت موضوع به طرح پرسشی ساده اکتفا نکنید.

با سلام،مشاوره تلفنی انجام دهید .

سلام
چون ابلاغ به شما اعلام شده است

با سلام
مدرک حبس بودن خودتون رو باید ضمیمه میکردید و یا ضمیمه کردید ولی مورد قبول شورا واقع نشده
ذکر کردید که در رای نوشته شده اجراییه بصورت واقعی ابلاغ شده

مشاوره‌های حقوقی مرتبط