🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

علت قرمز بودن استعلام ثبت برای سامانه مسکن ملی

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۶

سلام، اینجانب چندسال هست که تلاش می‌کنم تا در سامانه مسکن ملی ثبت نام کنم، اما با وجود اینکه هیچ ملکی ندارم، در نتیجه استعلام از ثبت وجود ملک به نام خودم را نشان می‌دهد، آدرس ملک هم ملک پدری که ۱۵ سال پیش به شخص دیگری واگذار شده است و قبلا هم به اسم پدرم بوده که فروخته، آیا امکان دارد بدون اطلاع من ملکی به اسم من خرید و فروش شده باشد؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در پاره ای از موارد بدلیل تشابه نام چنین اشتباهی پیش می آید، شما میتوانید با مراجعه به اداره کل شهرسازی استان خود موضوع را پیگیری کنید همچنین از طریق سامانه ۱۱۱ امکان نیز میتوانید اقدام کنید تا اقدام گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام،توصیه میشود با مراجعه به نهاد مربوطه موضوع را پیگیری بفرمائید.

با سلام
با احتمالات نمیتوان مشکل را حل کرد بنابراین بهترین راه ممکن اقدام حضوری از ارگان مربوطه و کسب اطلاع از وضعیت ملکی میباشد

درود بر شما، دوست گرامی توصیه می‌شود مساله را حضورا از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

با سلام جهت پیگیری حضورا به اداره ثبت محل مراجعه بفرمایید

با سلام حضوری از اداره وبت محل پیگیری نمایید

سلام

به ظنر بهتر است موضوع را حضوری از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط