🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عنوان دادخواست لازم جهت تعویض خودروی دارای رنگ معیوب با سالم

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۰۰

با سلام، یک خودرو از کارخانه خریدم، رنگ بدنه ایراد داره و طبق قوانین چون باعث افت قیمت می‌شه باید خودرو تعویض بشه. به خدمات قضایی مراجعه کردم تا با خواسته تعویض مبیع معیوب با مبیع سالم شکایت کنم ولی دفتر خدمات گفت همچین موضوعی نداریم. برای شکایت خواستم ببینم با چه موضوع خواسته‌ای باید شکایت کنم تا خودرو تعویض بشه؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به توضیحات داده شده در صورتیکه عیب موجود موجب افت قیمت شود ، کارخانه مکلف است خودرو را تعویض نماید و خودروی دیگری با شرایط قراردادی به شما بدهد
لذا موضوع را از طریق نمایندگی شرکت خودرو سازی ، سازمان صمت (حمایت از حقوق مصرف کنندگان ) و حتی بازرسی کل بصورت کتبی پیگیر شوید. با جدیت اگر پیگیر شوید قطعا نتیجه خواهید گرفت . در نهایت میتوانید در صورت نیاز با تقاضای تامین دلیل و اخذ نظریه کارشناس رسمی و تایید عیب موجود در خودرو ، الزام شرکت خودرو سازی را به تعویض خودرو تقاضا کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی از طریق سازمان صمت اقدام به شکایت کنید.

سلام ، از طریق سازمان صنعت و معدن و تجارت ، شکایت خود را ثبت نمایید.

سلام از طریق سازمان صمت شکایت کنید

با سلام.پیشنهاد میکنم ینگونه موارد از طریق نهادهای نظارتی در وزارتخانه صنعت و معدن پیگیری نمایید جدیت در پیگیری شما قطعا نتیجه می‌دهد

با درود ، طبق تبصره ماده ۹ اصلاحیه قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو:«عرضه کننده خودرو موظف است درصورت وجود عیب احتمالی در خودرو ، عیب مربوطه را مطابق زمان استاندارد تعمیراتی رفع کند، مشروط بر آنکه رفع عیب ،موجب کاهش قیمت خودرو نشود » اگر عیب مربوطه رفع نشود ، عرضه کننده موظف است نسبت به تعویض خودرو با اخذ رضایت کتبی از مصرف کننده ( به هر نحو ممکن) اقدام کند.
بنابراین مطابق مفاد قانون مذکور ،ابتدا با استناد به مدارک مستند قانونی کتبا مراتب را به نمایندگی فروش خودرو گزارش و درخواست رفع عیب مربوطه نمایید (( عرض کردم که اگر رفع عیب بشرطی که موجب کاهش قیمت خودرو نشود)) درغیراینصورت ، تقاضای تعویض خودروی معیوب نمایید ، اگر از تعویض خودرو کتبا امتناع کردند، با استناد به جواب اون نامه های نمایندگی فروش ، از دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام نمایندگی فروش و شرکت سازنده به ایفای تعهد موضوع مفاد تبصره ماده ۲۹ قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو «مبنی بر تعویض خودرو معیوب » طبق مدارک و نامه های امتناع از رفع عیب و تعویض خودرو معیوب به دادگاه صالح محل شرک نمایندگی فروش خودرو مطرح نمایید

سلام علیکم
به نظر بنده با مراجعه به شرکت مربوطه ،خودروی شما جایگزین خواهد شد
ولی خواسته ای به این عنوان وجود ندارد
حتما از مشاوره حقوقی بنیاد وکلا استفاده نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط