🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عنوان دادخواست ورثه برای زمین انتقالی به مورث که اراضی ملی است

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۱

سلام، بنده به عنوان احدی از وراث می‌خواهم دادخواست بدهم بابت یک سند عادی که شخصی در قالب عقد معاوضه زمینی را به مورث داده و زمینی متعلق به مورث را تصاحب و سپس به شخصی دیگر می‌فروشد. زمینی که مورث داده
از اراضی ملی در آمده. بنده تحت چه عنوان و علیه چه کسانی باید دادخواست بدهم؟ لازم به ذکر است فقط همین سند عادی را دارم و تقاضای
استعلام از دادگاه از منابع طبیعی و بقیه وراث تمایل به دادخواست ندارند. ابطال یا بطلان معامله
یا اثبات ابطال یا بطلان معامله؟ تحت چه عنوانی باید دادخواست دهم و علیه چه کسی؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اظهارنظر بایستی مدارک بررسی گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که جهت اظهارنظر دقیق بایستی مفاد قرارداد بررسی شود.

با سلام
مدارک و مستندات بایستی بررسی گردد.

سلام ابتدا دادخواستی تحت عنوان اعلام بطلان معاوضه سند عادی باید طرح کنید بر علیه کلیه وراث و شخص معاوضه کننده

از موارد کشف الفساد و مستحق للغیر در آمدن مبیع است. مواد ۳۹۰ و ۳۹۱ قانون مدنی و آرا ۷۳۳ و ۸۱۱ وحدت رویه دیوان عالی کشور رو مطالعه فرمایید

با سلام
سوال نامفهوم است یرا می‌بایست متن سند عادی دیده شود و شرایط به شکل دقیق و کامل توضیح داده شود همچنین مدارک و مستندات دیگری نیز ارائه گردد اگر وجود دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط