🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عنوان شکایت از مکانیک خودرو بابت عدم ارائه فاکتور و داغی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۶

من از مکانیک خودروم شکایت دارم که به بهانه‌های مختلف ۶ ماه ماشین بنده رو تحویل نداده، فاکتور نمیده، داغی وسایل رو نمیده، از ۷ میلیون به ۲۷ میلیون هزینه تعمیرات افزایش داده، دیروز هم از خیابان تعمیرگاه رد می‌شدم و متوجه شدم ماشینم اصلا جلو تعمیرگاه نیست و نمی‌دونم کجا برده. مثل مرغ بال و پر کنده شدم به خدا، نمی‌دونم شکایت خیانت در امانت کنم؟ ناگفته نماند حدودا یک ماه پیش شورای حل اختلاف تامین دلیل ثبت کردم ولی هیچ فایده‌ای نداشت، کارشناس شورا که بنده درخواست داده بود کاملا واضح با تعمیرکار هماهنگ بودن، تمام مدارک، صورت جلسه کلانتری، پیامک‌های مکانیک و... علیه مکانیک دارم. چه کار کنم؟ دیروز متوجه شدم مکانیک تامین دلیل خواسته به طرفیت بنده، جالبه واقعا ۶ ماه کرایه اسنپ و.... من بدم، ماشینم دست اون باشه و هزارتا هزینه و خسارت دیگه بهم زده که مدرک دارم، حالا این آقا تامین دلیل خواسته! چطور من حقم رو بگیرم؟ می‌خوام حکم توقیف رو بگیرم، ولی نمی‌دونم شکوائیه چه چیزی بدم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خودروی شما دست تعمیرکار امانته و در هر حالتی در صورت مطالبه شما باید مسترد بشه ابتدائا اظهارنامه بدید همزمان به اتحادیه شکایت کنید و بعد هم شکایت کیفری کنید.بابت هزینه های اضافی که بر شما تحمیل شده هم میتونید شکایت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۳,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

با سلام
به نظر ابتدا موضوع را از اتحادیه پیگیری نمایید

سلام دوست خوبم
بحث افزایش نرخ و عدم صدور فاکتور را از طریق سامانه ۱۲۴ پیگیری کنید
ولی در خصوص عدم تحویل خودرو میتونید شکایت کنید مبنی بر عدم تحویل خودرو

سلام موضوع را از اتحادیه پیگیری نماییذ

درود بر شما ، دوست گرامی توصیه می‌شود مساله را بدوا از طریق اتحادیه پیگیری نمایید بهتر است.

سلام بهتر است ابتدا موضوع را از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمایید.

با سلام
بهتر است بدوا موضوع را از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط