🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عنوان شکایت بابت آسیب رساندن به بار توسط شرکت باربری چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۰

یک دستگاه صنعتی از اصفهان سفارش دادم که دستگاه سالم تحویل باربری آنجا شده ولی در مقصد که شهر من باشد دستگاه طی بی‌مبالاتی در مسیر آسیب فیزیکی دیده که اینجانب از تحویل گرفتن آن خودداری کردم. ۷۰ میلیون پول دستگاه هست، تحت چه عنوان باید شکایت کنم؟ تخریب؟ مطالبه وجه دستگاه؟ دقیقا چی؟ ممنون که وقت میگذارید.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید دعوای مطالبه خسارت مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
میتوانید دعوای مطالبه خسارت مطرح کنید البته قرارداد منعقده بایستی بررسی گردد

سلام،متن قرارداد شما با باربری و مسئولیت باربری در صورت ورود خسارت در مفاد قرارداد می‌بایست بررسی شود ولی به طور کلی امکان طرح دعوای مطالبه خسارت به طرفیت باربری وجود دارد

بستگی به متن قرارداد دارد . اگر دستگاه را تحویل نگرفته اید به نظر میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر تحویل دستگاه را مطرح کنید . با این حال برای راهنمایی دقیق تر باید متن قرارداد بررسی شود .

با سلام
می توانید دعوای مطالبه خسارت مطرح کنید لکن بایستی قرارداد بررسی گردد تا بتوان راجع به خوانده راهنمایی موثری ارائه نمود.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید خسارت را مطالبه کنید، لکن باید دید قرارداد به که نحو بوده است.

سلام باید به توافق و قرارداد شما رجوع کرد اگر مسیولیت بار بعهده فروشنده بوده میتوانید خسارت را مطالبه نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط