🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عکس زن و مرد نامحرم در چه صورتی رابطه نامشروع و شلاق خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۷۷۳

ممنون از پاسخگویی شما
حال این سوال مطرح است که همسر من شاکی خصوصی رابطه نامشروع بین منو آن خانم میباشد. و دلیل و مدرک هم عکسهای در کنار هم و در آغوش هم من و آن خانم است در حالیکه همسر آن خانم نیز بوده و عکسهای مشابه سه نفره بسیار زیاد داریم که در همان مکانها من و آن خانم نیز عکسهای دو نفره داریم. آیا مدعی العموم (معاون دادستان) میتواند به دلیل عکسهای من و آن خانم نامحرم که نسبت فامیلی دور نیز داریم، جریمه کند و حکم ببرد؟ آیا خود این عکسهای دو نفره جرم است؟ (با دانستن این موضوع که شوهر آن خانم گواه هست که خودش این عکسها را از ما گرفته است.)
شما توصیه میفرمایید چه چیزهایی در دادگاه عنوان کنیم تا بی گناه بودن ما ثابت شود؟

با تسکر فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا به استناد به عکس رابطه نامشروع اثبات نخواهد شد ثانیا در این صورت باید به حضور همسر ایشان استناد کنید که در صورت لزوم ایشان به دادسرا احضار خواهند شد و نهایتا ضمن اثبات تذکر به شما داده خواهد شد به دلیل اینکه عکس چیزی را اثبات نمیکند.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط