🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عکس گرفتن از پیامهای عاشقانه همسر به یک خانم متاهل در واتساپ جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۸

سلام و وقت به خیر.بنده یک عکس از واتساپ همسرم که مکالمه عاشقانه با همکار خانم داشتن گرفتم. همکارش عم متاهله و دو فرزند داره. میخواستم ببینم ایا ارایه این مدرک در دادگاه علیه خودم استفاده میشه و اینکه تو گوشیش سرک کشیدم جرمه؟ ایشون همیشه تمام مکالمات و پیامهاشون رو پاک میکنند و هیچ ردپایی نمیزارن.گوشبش پاکه پاکه. ولی اینبار من زرنگتر بودم. بیش از چهارسال بود که شک داشتم بهش ولی هیچ مدرکی برای اثباتش نداشتم

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مستند به قانون جرایم رایانه ای ، چنانچه گوشی ایشان دارای رمز بوده و شما با هک این رمز موفق به ورود به اطلاعات گوشی شده اید ، امکان تعقیب کیفری شما وجود دارد . همچنین صرف پیامهای عاشقانه دلالت بر وقوع رابطه نامشروع ندارد و مضمون و محتوی پیامها باید بررسی گردد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

میتوانید با مدارک و مستندات شکایتی علیه ایشان ب جرم رابطه نامشروع تنظیم کنید اما دسترسی شما ب گوشی ایشان بنظر مسئولیت کیفری ایجاد نخواهد کرد

باسلام در صورتی که به صورت پنهانی به اطلاعات گوشی ایشان دست پیدا نمودید ممکن است مجازات داشته باشد.اما در صورت داشتن مدارک ومستندات بیشتر میتوانید علیه همسر و آن خانم به عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید.

بستگی به چگونگی دسترسی شما دارد

درود و عرض ادب
در صورتی که گوشی ایشان رمز داشته باشد و رمز را باز نموده باشید مرتکب جرم دسترسی غیر مجاز به سامانه و داده شده اید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط