🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

غرامت شکستن دماغ به علت درگیری چطور دریافت شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۵

سلام اینجاب چند روز بعد از درگیری و قبل از گرفتن نامه از پزشک قانون به بیمارستان مراجعه کرده و پس از گرفتن عکس و معاینه توسط پزشک عمومی که گفتن شکسته ولی باید به متخصص مراجعه کنم که بعداز معاینه متخصص داخل بیمارستان ایشان نیز شکستکی را تایید و مرا به پزشک سوم که ایشان نیز متخصص و در کلینک بیمارستان بودن هدایت کردند،وپزشک سوم نیز شکستکی را تایید و گفتند که برای درست کردن دماغم باید به مطب ایشان مراجعه نمایم وحدود شش میلیون هزینه دارد.که اینجانب مجبور شدم که به پزشک قانون مراجعه نمایم.وایشان نیز مرا به پزشک دیگری معرفی نمودند که بعد از مراجعه ایشان بدون معاینه و نگاه درست به عکس گفتند دماغ شما نشکسته.واینجانب هم کاملا مطمین هستم که شکسته.ایا راهی برای من وجود دارد که بتوانم اقدام کنم.

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جراحت وارده می بایست توسط پزشکی قانونی احراز شود، و مبلغ دیه نهایتا به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام ارزیابی می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید.

با سلام
میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند.

سلام .نظر پزشکی قانونی ملاک است .می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض دهید.قاضی یا بازپرس رسیدگی کننده می تواند پس از دریافت لایحه اعتراض به نظریه پزشکی قانونی یا گزارش پزشکی قانونی، از پزشکی قانونی درخواست نظریه تکمیلی و ارائه مستندات نماید، یا می تواند بازنگری در آن را از کمیسیون پزشکی قانونی استان درخواست نماید.

بر اساس نظریه پزشکی قانونی خواهد بود .

میزان دیه را اجرای احکام محاسبه می کند.

با درود نوع شکستی و شرایط ان را پزشکی قانونی تعیین کرده و مبلغ ان با اجرای احکام است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط