🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فحاشی و تهدید در تلگرام و ایراد صدمه بدنی عمدی چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۷

با سلام.من و نامزدم هردو دانشجوی یک دانشگاه هستیم و هم رشته هستیم.یکی از هم کلاسی های بنده ک پسر میباشد وقتی من و نامزدم رو باهم دید شروع کرد با لحن بد با نامزد من صحبت کردن که اره با فلانی (من)میچرخی و خبریه و...نامزد من حرفی نزد.تااینکه این اقا در تلگرام ب من پیام داد ک پشت سر من حرفایی شنیده و...منم ب نامزدم گفتم ک فلانی یعنی اون اقا ب من پیام داده.ایشونم بدون اینکه ب من بگن ب این اقا پیام دادن که مزاحم من نشن.صحبت این دوتا منجر ب فحاشی شد و نامزد بنده گفت باهات کار دارم و فردا فلان ساعت جلو در دانشگاه میبینمت. فرداش نامزد من این اقارو ک دیدن رفتن جلو باهاش صحبت کردن و از ایشون خواست ب طرف دیگه ای برن.اون اقا یعنی همکلاسی بنده شروع کرد ب فحاشی و تهدید جلو در دانشگاه ک موجب درگیری بین این دوتاشد.حالا این اقا از نامزد بنده ب عنوان توهین و تهدید و ایراد صدمه بدنی عمدی شکایت کرده.ما خیلی برای جلب رضایت پیش قدم شدیم ولی ایشون اصلا قبول نکردن و گفتن من میخوام این اقارو پشت میلهای زندان ببینم. نامزد بنده هم ب جرم تهدید و ایرادصدمه بدنی عمدی از ایشون شکایت کرد و یک شاهد که روز دعوا جلوی در دانشگاه بودن رو بردن دادسرا و اونجا قاضی ازش خواست شهادت بده و قسم بخوره ک ایشونم اینکارو کردن چون شنیده بودن خودشون همه چیز رو.الان ک رای امده نامزد بنده به استناد ب ماده608و669قانون تعزیرات محکوم شدن و ب استناد یک سری ماده دیگرمحکوم برای پرداخت دیه.ایا این حرف نامزد بنده که فردا ببینمت باهات کاردارم برای اثبات تهدید کافی بود؟؟اصلا تهدید ب حساب میاد؟بعد اون اقا برای موضوع تهدیدی ک کردن با وجود شاهد منع تعقیب خورده.چرا؟؟؟؟ ب نامزد بنده گفتن فحاشی رو نشون بده در تلگرام ولی اون اقا چون دیلیت اکانت کرده بود پیاما پاک شده بود قاضی از روی همین منع نعقیب صادر کرده.پس شهادت شاهد چی؟؟؟؟؟؟تهدید اون اقا این بود ک گفتن میگم برادرم بیاد با قمه تیکه تیکت کنه.دقیقا همین جمله رو شاهد شهادت داده براش.میشه اعتراض کرد ب رای؟؟؟؟بعد میخواستم ببینم امکان زندان تعلیقی یا خرید شلاق هست؟؟ باتوجه ب اون 2ماده ای ک گفته شد.نامزد بنده سوسابقه کیفری ندارد.ممنون از جواب شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال زیاد شهادت ایشان مورد قبول واقع نشده است و قرار منع تعقیب صادر شده است. به دلیل کافی نبودن ادله. در شکایت و روند کیفری علم قاضی است که موجب پذیرش شهادت شهود هم میشود. شلاق خریدنی نیست و باید شرایطی باشد که بتوان برای تبدیل و یا تخفیف مجازات استفاده کرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط