🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فحاشی و ضرب و شتم و تخریب اموال چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۷۷۶

با سلام اینجانب به مدت یکسال که به عنوان کارمند در یک مکان خصوصی و خدماتی مشغول به کار بودم که به تازگی بر سر یک مساله بی ارزش که هیچ ارتباطی با مسئولیت اینجانب نداشته از طرف مدیر آن با بی احترامی و فحاشی و ناسزا به تعداد زیاد به اینجانب در مقابل کلیه پرسنل آن مجموعه و تخریب اموال از قبیل گوشی موبایل ( چند تیکه شدن موبایل بر اثر کوبیدن چندین بار به زمین) و ضرب و شتم، بنده را از محل کار بیرون کرده بنده از طریق مراجع قضایی شکایت کردم. لازم به ذکر است که به پزشکی قانونی مراجعه کرده و در نامه ای که دریافت کردم ذکر شده مقداری کبودی وجود دارد که در 24 ساعت گذشته اتفاق افتاده است. و اینکه آن مکان مجهز به دوربین نیز می باشد. لطف بفرمایید بنده را راهنمایی نمایید تا اینکه جه کاری باید انجام دهم و اینکه چه حکمی دادگاه برای آن در نظر می گیرد؟ و اینکه آیا من می توانم اعاده حیثیت کنم؟ در ضمن من یک دختر و مدیر آن مجموعه جنسیتشان آقا هستش. با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید به جرم فحاشی و توهین و تخریب گوشی همچنین ضرب و شتم علیه ایشان شکایت کیفری کنید. مجازات حبس جزای نقدی و شلاق برای جرایم فوق در نظر گرفته خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط