🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فرزندم هیچ علاقه ای به دیدارش نداره آیا راهی هست که بتوان ملاقات را کنسل کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۰۱

سلام
من سال ۹۶ از همسرم بصورت طلاق توافقی جدا شدم آخرین رای دادگاه این بود که من مهریه و نفقه را بخشیدم و او حضانت فرزند پسرم که الان ۱۳ ساله است را به من داد و در رای نوشته حق هیچ گونه پشیمانی و اعتراض به رای را نداریم. الان دادخواست داده مبنی بر ملاقات فرزند بعد از سالها
محل زندگی من سالهاست تهران است ولی ایشان در شهر دیگر دادخواست را تنظیم کرده شهری که آدرس ثنای من بود و من آدرس را تغییر نداده بودم و برای ماجلسه دادرسی گذاشته اند میخواستم بدونم چطور میتونم پرونده را به تهران بیاورم و چطور آدرس ثنا رو تغییر بدم که کسی که شکایت میکنه به راحتی به آدرسم دسترسی نداشته باشه چون اون شخص مشکل دارد و ما از او میترسیم

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق سامانه ثنا ادرس خود راتغییر دهید و اگر فرزندتان به سن قانونی نرسیده بستگی به نظر قاضی دارد بعد لایحه را به شعبه اعلام کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

سلام ابتدا نشانی خود را در سامانه ثنا تغیر بدید بعد طی لایحه به شعبه اعلام کنید

سلام ابتدا نشانی خود را سامانه ثنا تغیر بدید از طریق دفتر خدمات

سلام دوست گلم تغیر آدرس و از طریق دفاتر خدمات قضایی اصلاح کنید بعد لایحه بدید شعبه رو آگاه کنید

ابتدا نشانی خود را در سامانه ثنا ابلاغ نمایید سپس ،طی لایحه ای به شعبه اعلام نمایید البته به دور از ذهن است دادگاه عدم صلاحیت صادر نماید

سلام .از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به تغییر ادرس ثنا اقدام شودومتعاقب طی لایحه شعبه را اگاه سازید

اگر فرزندتان به سن قانونی نرسیده نمی تواند از ملاقات امتناع کند .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط