فرستادن عکس فرد دیگر به جای خود در فضای مجازی جرم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۵۵

سلام توروخدا جواب سوالمو بدین.من یه اشتباهی رو چن وقت مرتکب شدم که با اسم پسر تو سایت بودم و چت میکردم اما هیچگونه سواستفاده مالی یا عکس نبوده فقط چت میکردم همین و اینکه چون عکس میخاستن یه عکس همینجوری از یه پسر دادم این موضوع مال 4 ماه پیشه و از اون موقع توبه کردم تو هیچ سایتی نرفتم و خیلی پشیمونم اما یکی از دخترا فهمید من دخترم و باهام دوس شد با من حرف میزنه اما الان حدودا چن وقته یه سره داره تهدیدم میکنه با یه پسری باهم تهدید میکنن ک شکایت میکنن و میگن از یه فرد دیگه عکس دادم مدرک دارن و میگن میان جلو در خونمون من واقن از اون کارم پشیمونم و 4 ماهه اصلا نرفتم تو سایت در ضمن 18 سالمه.توروخدا جوابمو بدین اگه بیان جلو خونه آبروم میره دارن تهدیدم میکنن همش.ایا الان جرم واسه منه؟چیکار کنم من؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این نوع رفتار به هیچ وجه جرم محسوب نمی گردد دلیلی وجود ندارد که شکایت کنند. این نوع رفتار جزء هیچ کدام از جرایم رایانه ایی قرار نمی گیرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط