🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فروشنده وکالت جهت تعویض پلاک نمیده راه دیگه ای دارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۲

با سلام بنده یک خودرو سند جانبازی خریدم بدلیل اینکه این ماشینها تا ۵ سال حق انتقال سند ندارند با وکالتنامه خریدم منتها الان که ۵ سالش تمام شده و میخوام تعویض پلاک انجام بدم میگن این وکالتنامه کلی هست و راجع به تعویض پلاک چیزی در ان قید نشده. فروشنده حاضر نیست یک وکالت دیگه به من بده ایا من الان هیچ جوری میتونم تعویض پلاک انجام بدم؟ یا میتونم از طریق قانون ایشان را ملزم به اینکار بکنم؟ ممنون

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت ایشان مطرح کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

باسلام، ابتدا میبتیست وکالتنامه و قولنامه باید رویت شود تا بتوان پاسخ دقیق داد ولی با توجه به ادعای جنابعالی می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح کنید

با مبایعه نامه و اسناد ایادی سابق دادخواست الزام به تنظیم سند مالکیت خودرو + تعویض پلاک به مالکیت خود بدهید

به استناد مبایعه نامه و اثبات ایادی قبلی میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و تغییر پلاک را بدهید .

شما از طریق قانون می توانید به این امر اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط