🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فروش خودرو، عدم پرداخت بخشی از ثمن و عدم تعویض پلاک

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۲۳

بنده سال گذشته ماشینم رو فروختم و خریدار نصف مبلغ معامله رو هنوز به بنده پرداخت نکرده و قولنامه‌ای هم نوشته نشده و فقط وکالتنامه نوشته‌ایم اما ایشان هنوز تعویض پلاک نکرده. من چجوری شکایت مطرح کنم که هم مبلغ رو بگیرم هم ماشین تعویض پلاک شه؟

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، دادخواست مطالبه وجه بابت الباقی مبلغ ثمن‌ قراردادی و الزام به فک پلاک خودرو را مطرح نمائید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام میتوانید دادخواست مطالبه وجه و فک پلاک مطرح نمایید.

سلام باطرح دعوی مطالبه وجه و فک پلاک

با توجه به اینکه عقدد بیع شما شفاهی بوده ابتا باید اثبات عقد بیع به استناد وکالتنامه و شهود بدهید و سپس مطالبه مانده وجه با خسارت تاخیر تادیه و الزام خریدار به فک پلاک همچنین به جهت اینکه در حین رسیدگی امکان انتقال پلاک وود نداشته باشد از دادگاه تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر منع نقل و انتقال خودرو در سیستم راهور و انتقال فیزیکی خودرو به پارکینگ را هم بخواهید

دادخواست مطالبه وجه و فک پلاک بدید و با شهود و سایر مدارک معامله رو اثبات کنید

سلام.دادخواست مطالبه وجه و فک پلاک مطرح نمایید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید دادخواست مطالبه ثمن‌ و الزام به فک پلاک مطرح کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط