🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فروش سهم الارث در صورتیکه یکی از وراث رضایت نداشته باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۳۱

باسلام وخسته نباشدسوالی را قبلا دررابطه با فروش ملکی که سهم الارث من وخواهرم است مطرح کردم که این ملک به من وخواهرم ارث رسیده ولی برادرم به دلایل واهی اجازه فروش یااجاره دادن انرا به ما نمیدهد واین درصورتی است که ایشان حقی ندارند.وانحصار وراثت شده.قباله هم داریم که به امضاء پدرمرحومم وشاهدین یابه تعبیری برادرانم هم هست.یاداورمیشوم که منزل برادرم نزدیک ملک ما میباشد وبه تعبیری همسایه است.یاداورمیشوم این دوملک درداخل یک عرصه است که برای ورود به هردوملک یک دروازه مشترک وجود داردبعد ازورود ،ملک من وخواهرم محصورودارای دروازه میباشد ولی برای برادرم خیر.لطفا برای حل مشکلم من را راهنمایی کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا پیشنهاد میشود که برای تفکیک و یا افراز این زمین از زمین برادر اقدام کنید و سپس میتوانید برای فروش سهم خود اقدام نمائید در غیر این صورت باید دستور فروش ملک مشاعی را از دادگاه بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط