🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فروش سیم‌کارت به خریدار کلاهبردار، امکان درخواست صدور مجدد

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۲۰

سلام، سال ۸۴ یک سیم‌کارت رند همراه‌ا‌ول فروختم در زنجان، طرف کلاهبردار از آب در اومد و پول رو نداد. الان شماره طبق استعلام در مالکیت کسی نیست ولی سند انتقال مالکیت رو دارم. می‌تونم شکایت ثبت کنم که این سیم‌کارت من بوده و دوباره صادر بشه به اسمم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با در نطر گرفتن اسناد مالکیت، کسی که به او فروخته شده در حال حاضر مالک است و شما باید دادخواست مطالبه وجه ثمن مطرح کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
ابتدا از اپراتور تعیین وضعیت خط را بنمایید بابت بدهی و مالکیت و...ولی در هر حال انتقال داده اید و ایشان مالک است و بعدها حق شکایت دارد . دعوی مطالبه ثمن مطرح کنید .

سلام علیکم
به نظر میرسه شماره شما به دلیل عدم پرداخت بدهی سلب مالکیت شده و جهت سایر اقدامات به دفتر همراه اول مراجعه کنید

سلام ، ثمن سیم کارت را مطالبه کنید.

با سلام
شما سیمکارت را فروختید و بهتر است دادخواست مطالبه ثمن بدید.

سلام اگر این کار را انجام دهید امکان دارد شخص بابت فروش مال غیر از شما شکایت نماید باید نحوه معامله شما مشخص گردد

با سلام
خیر اگر امتیاز سیم کارت مزبور قانونا به آن شخص منتقل و تغییر نام صورت گرفته است چنین درخواستی امکان پذیر نمی باشد و تنها می توانید با طرح دعوا ضمن اثبات وقوع معامله، ثمن آن را از وی مطالبه نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط