🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فروش قطعه زمین قولنامه ای در صورتیکه متراژ کمتر باشد دریافت ضرر و زیان چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۷۰

باسلام،پدرم یک قطعه زمین زراعتی داشت که پس از فوت به من و برادرانم رسید وهرکسی به سهم خودش رسید.بنده نصف سهم خودم که یک هکتار بودرا به شخصی فروختم و سند قولنامه ای بودو خریدارکارشناس اورد و تایید کرد که متراژ زمین درست است و دورش را حصار کشید،،حالا خریدارکه اقدام به گرفتن سند رسمی نموده مشخص شده که متراژ زمین درست نیس!! و هزار متر کسری دارد که از من پول هزار متر رو میخواست که بنده با موافقت او به جای پول زمین دادم که متصل به زمینش است حالا دوباره ادعا میکندکه خسارت دیده و من بایدهزینه جابه جایی حصارش را بدهم تا ان زمین هزار متری را هم حصار کشی کند،ایا این ادعا درست است؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان میتوانند ضرر و زیان وارده را نیز از شما مطالبه کنند به دلیل اینکه کاهش متراژ تقصیر ایشان نبوده است و از جانب شما فروخته شده است.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط