🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فروش ملک مشاعی که هویت یکی از مالکین مخدوش است چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۳۷

با سلام و عرض خسته نباشید.
مادر بنده با نام فاطمه در سال 1337 به جهت صغر سن (13 ساله بودن) برای ازدواج کردن از شناسنامه باطل نشده خواهر متوفی اش به نام ملوک (18 ساله) استفاده می کند و از آن به بعد با همان هویت جعلی ازدواج و فرزند و پاسپورت و ... شکل می گیرد. شناسنامه اصلی با نام فاطمه کناری نهاده می شود تا سال 1356 که برای ملاقات بستگان با برادر زندانیش احیا شده و استفاده می شود و در نهایت سال 1375 طبق بخشنامه (عدم مراجعه برای دریافت کارت ملی) ابطال می گردد.
مشکل ما این است که همان سال 1337 بخشی از دو سند زمین و خانه از طرف پدرم به نام فاطمه خورده است که الان چون هویت فاطمه وجود ندارد قابل نقل و انتقال نیست. قابل ذکر آنکه تمامی اهل محل و روستای زندگی، ایشان را به فاطمه می شناسند و اثر انگشت ایشان پای دو سند هست.
چه باید بکنیم؟ متاسفانه شش دانگ این دو سند مشاعی متوقف است! لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر و آرزوی توفیق برای شما.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادر شما ابتدا باید ضمن مراجعه به دادگاه محل اقامت خود اثبات هویت کنند و دادگاه بعد از بررسی مشخصات ایشان و تطابق آن با شناسنامه و مدارک دیگر هویت ایشان را احراز خواهد کرد سپس بعد از احراز هویت برای تفکیک ملک مشاعی و یا فروش ملک مشاع اقدام کنید.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط