🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فروش منزل مسکونی ۲ طبقه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۴۰

با سلام
خونه ی ما ۲ طبقه سند تفکیک میباشد ما طبقه همکف هستیم الان ما میخواییم بفروشیم ولی طبقه بالایی راضی نمیشه در صورتی که تو سند ما حیاط اختصاصی و بام مشترک و راه پله مشترک میباشد خونه هم کلنگی میباشد جدا بفروشیم کسی بهش اونقدر پول نمیده باهم می ارزه چون کلنگی باید پیمانکار بسازه ۳۰ ۴۰ سال ساخته آیا راه حلی هست از طریق قانونی ممنون

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام نمی‌توان الزام کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

باوجودسندتفکیکی نمیتوانیدکسی رامجبوربهفروش مال خودکنیدیامانع شوید

با سلام
امکان الزام به فروش ملک به علت صدور سند تفکیکی وجود ندارد و صرفا می توانید با جلب رضایت ایشان در این خصوص اقدام نمایید.

با درود الزام همسایه مقدور نیست سهم خود را می‌توانید منتقل نمایید

بادرودوسلام صرفا برای سهم خود اقدام نمایید.

با سلام ،از آنجایی که سند تفکیکی دارد شما نمی توانید الزام ایشان برای فروش داشته باشید. بهتر است با ایشان به توافق برسید

سلام با توجه سند مجزا و تفکیکی امکان الزام مالک ب فروش یکجا وجود ندارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط