فریب در معامله رو چطور اثبات کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۷

سلام وخسته نباشید
یک قطعه زمین در روستا داشتیم پسر عموم همراه پدرش و چند تا از هم ولایتیا پدرم رو فریب دادن و به قیمت خیلی ناچیز یک ماه پیش خریدن قولنامه هم تنظیم کردن راهنماییم کنید میشه کاری کرد؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صورتی که قرارداد شامل عبارت اسقاط کافۀ خیارات، ولو خیار غبن فاحش» باشد، شامل شرایط خیار غبن نمی شود و امکان فسخ معامله برای پدر شما که زمین راارزانتر از قیمت واقعی فروخته است وجود نخواهد داشت در غیر اینصورت میتوانید به استناد خیار غبن معامله را فسخ کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

سلام
بدون دیدن قرارداد فی مابین نمی توان اظهار نظر نمود اما اجمالا چنانچه پدر شما ملک را ارزان تر از قیمت واقعی فروخته باشند و از قیمت واقعی اطلاع نداشته بوده‌اند و خیار غبن را نیز در قرارداد از خود سلب و ساقط نکرده باشند باید فورا با ارسال اظهارنامه اعلام فسخ معامله را بنماید
اگر در معامله فریب خورده باشند مثلا ایشان را گول زده باشد و مانورهای متقلبانه جهت تنظیم قرارداد انجام داده باشند باید با مواردی مانند شهادت شهود آنها را اثبات کنید این هم می تواند از موجبات انحلال یا بی اعتباری قرارداد گردد

سلام اگر تفاوت قیمت زیاد است، ضمن ارسال اظهارنامه فسخ معامله را به دلیل غبن فاحش اعلام نمایید اگر پاسخی دریافت نکردید، نسبت به فسخ معامله با استناد به خیار غبن و مغبون شدن پدر دادخواست تنظیم نمایید.

سلام.
چنانچه تفاوت قیمت واقعی با قیمتی که زمین رو بفروش رسانده اید زیاد باشه باید فورا نسبت به اعمالش اقدام کنید و باطرح دعوای فسخ بیع دادگاه قیمت رو به کارشناسی ارجاع و پس از تایید اختلاف با قیمت واقعی حکم به فسخ معامله خواهد داد...

ارزش ملک و ارزش معامله در قولنامه در اینخصوص بایستی مدنظر و مورد بررسی قرار گیرد اگر ثابت شود ک وجه المعامله با ارزش ذاتی ملک تفاوت فاحشی داشته بعلت مغبون شدن میتوانید دادخواست فسخ معامله دهید

با سلام
هر یک از متعاملین که در معامله غبن فاحش داشته باشد بعد از علم به غبن می‌تواند معامله را فسخ کند.

با سلام آیا در قرارداد مذکور اسقاط کافه خیارات انجام شده است یا خیر در صورتی که پاسخ منفی است میتوانید به استناد خیار غبن معامله را فسخ کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط