🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فسخ خودرو توسط فروشنده، توقیف خودرو توسط زوجه خریدار بابت مهریه

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۸

با سلام، بنده یک خودرو با قولنامه دستی فروخته بودم، خریدار آشنای نزدیک بود ماشین رو تحویلش دادم ولی تعویض پلاک انجام ندادیم (چون پلاک هنوز بنام آقای x فروشنده قبلی بود) ، خریدار علی‌رغم اینکه ثمن‌ معامله رو نداده بود، بعد از مدتی از من و x شکایت کرد و دادخواست تعویض پلاک داد، ما در جلسات دادگاه شرکت نکردیم، دادگاه منو تبرئه و x رو ملزم به تعویض پلاک کرد. من از این کار خریدار ناراحت شده و با توجه به اینکه پولی نداده بود و بنده شرط فسخ داشتم شکایت کردم، با راهنمایی شما وکلای گرامی، حکم به نفع من شد قاضی دستور فسخ معامله و استرداد ماشین رو داد. خوشبختانه خریدار با توجه به حکمی که از شکایت اولش داشته، هنوز هیچ تعویض پلاکی انجام نداده
و پرونده در اجرای احکام مونده ولی متاسفانه همسرش با اینکه پلاک به نام آقای x بوده، بر اساس قولنامه خریدی که شوهرش به دادگاه ارائه داده بود، نامه توقیف ماشین رو بابت مهریه‌اش روی پرونده گذاشته. از شما بزرگواران تقاضا دارم که منو راهنمایی کنید، آیا الان من با این حکم فسخ و استرداد خودرو، دستم به جایی بند هست؟ می‌تونم ماشینم رو پس بگیرم؟ دادگاه ماشین رو به من میده یا به خانمش که نامه توقیف داره؟ (از اجرای احکام پرسیدم گفتن همسرش در همین حد اقدام کرده که نامه توقیف رو پرونده گذاشته و هنوز هیچ کار دیگری انجام نشده). با سپاس و دعای خیر برای شما.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

باید در قالب اعتراض ثالث اجرایی اقدام به اقامه دعوا نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

سلام اگر شما به تاریخ مقدم از توقیف حکم مالکیت به نفع خودتون گرفتید مشکلی ندارید به شعبه‌ای که ماشین رو توقیف کرده مراجعه کنید و اعتراض ثالث مطرح کنید دو تا ماده داریم ماده ۱۴۶ و ۱۴۷ قانون اجرای احکام مدنی که این دو تا ماده رو مطالعه کنید اگر مورد شما منطبق با ماده ۱۴۶ باشدکه به نفع شماست چون در مورد این ماده دیگه رسیدگی هم انحام نمیشه یعنی به صرف درخواست شما باید بفوریت رفع توقیف انجام شود در صورت ابهام مشورت بگیرید

با سلام
بله میتوانید تحت عنوان اعتراض ثالث اجرایی دادخواست دهید به شعبه اجرای احکام که ماشین توقیفش شده است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط