🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فسخ قرارداد به چه شکل انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۰

سلام عزیزان بزرگوار بنده ماشین فروخته ام خریدار برای سند زدن نیامده رفته بعد دو ماه دیگه امده قیمت ماشین تو این دوماه خیلی فرق کرده من دیگه ماشین نمیتونم بخرم همین ماشینی که بهشون فرخته ام ۳۶ میلیون الان بعد دو ماه خودش ماشین منو داره ۷۷ میلیون میفروشه عزیزان آیا باز هم من باید کوتاه بیام ضرر کنم ماشینو برده بعد دو ماه اومده اونم به کسی دیگه باید سند بزنم من چی این وسط دیگه نمیتونم ماشین بخرم تازه اگر سند بنام ایشون نزنم ایشون قاضی و وکیل دارن من که ندارم باید چکار کنم مال را دو دستی تقدیم این عزیز بکنم تو رو خدا درست به من جواب بدید این کلمه های که شما بکار میبرید من هیچی نمیفهمم خیلی خیلی ممنونم از این که راهنمایی میکنید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در قرارداد فسخ پیش بینی شده باشد می توانید فسخ نمایید لاکن قیمت خودرو را با خسارت تاخیر تادیه می توانید مطالبه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام.
شما میتوانیدخسارت تاخیر مطالبه کنید و فسخ قرارداد بستگی به شرایطی دارد که درمبابعه نامه وجود دارد

میتوایند قیمت ماشین را با خسارت تاخیر مطالبه کنید. فسخ قرارداد باید پیشبینی شده باشد.

با سلام
اگرخریدار و فروشنده شرط کنند که هر دو یا یکی از آن‌ها می‌تواند تا مدت مشخصی معامله را فسخ کند.
ویا از خیار تخلف شرط می توان استفاده کرد
در این مورد، اگر فروشنده یا خریدار شرط کرده باشد که کاری انجام دهد، مثلا پول را به شیوه‌ای مشخص بدهد یا سند را در روز مشخصی ثبت کند و بعد زیر قولش بزند، طرف مقابل می‌تواند به حکم خیار تخلف از شرط، معامله را فسخ کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط