🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فقط اگر شکایت کنم میتونم پول بگیرم ازش؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۷

سلام من ضمانت کسی کردم برای خرید خانه به مبلغ بیست میلیون که ماهی یک میلیون پرداخت کنه الان اون آقا خانه فروخته ولی پولشو نمیده چون مدرکی ازش ندارم به غیر از دو تا شاهد فقط اگر شکایت کنم میتونم پول بگیرم ازش یا نه ممنون

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه ی وجه دهید و نام شهود خود را نیز قید کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با استناد به شهادت شهود می توانید دادخواست مطالبه وجه را طرح کنید

سلام.شما به استناد دو شاهد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام
شما میتوانید با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه به طرفیت شخص مدیون اقامه و شهود خود را نیز به دادگاه معرفی نمایید

سلام ابتدا با ارسال اظهارنامه طلب خودرا مطالبه کنید ودر قبال مبلغ پرداختی بابت ضمانت از دیاففت کننده وجه رسید بگیریدکه بدهی آن شخص را به فلان مبلغ شما پرداخته ای وسپس به استنادآن اظهارنامه ورسید وگواهی شهود از طریق شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام
دادخواست مطالبه طلب در شورای حل اختلاف اقامتگاه طرف تقدیم نمائید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط