فقط برای عدم بارداری باید آزمایش داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #79445476

سلام وقت بخیر من در شرف طلاق هستم میخواستم بدونم یک سال و خورده ای پیش با همسرم رابطه داشتم و از اون موقع ایشان را ندیدم نزدیک یه هفته دیگه من جلسه پزشکی قانونی دارم و رابطه جنسی با شخص دیگری داشتم و به تازگی اتفاق افتاده سوال من اینست که پزشکی قانونی فقط سوال میپرسد که آخرین بار رابطه جنسی کی بوده؟ باید راستشو بگم یا همون باری که با همسرم بوده رو بگم؟ دردسری برای من ایجاد میکنه و همسرم مطلع میشه؟ یا معاینه میکنه؟ چقدر از زمانش بگذره نمیتونه معاینه رو زمان تقریبی رو بگه؟ این موضوع برای من دردسر ایجاد میکنه و همسرم مطلع میشه؟ یا اینکه فقط برای عدم بارداری باید ازمایش داد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معرفی به پزشکی قانونی در طلاق برای تشخیص باکرگی بوده و تنها در خصوص داشتن بکارت یا ازاله آن اعلام نظر خواهد شد .

پزشکی قانونی در پرونده طلاق فقط جهت عدم حامل بودن کاری به نزدیکی ندارد وبیان هم نکن اگر حامل نیستی.