🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

فنس کشی کردن زمین اوقافی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹۳

باسلام میخوام دور زمین خود که اوقافی میباشد و تمام حق اوقاف را تمام و کمال پرداخت نموده ام را فنس کشی میخواهم بکنم ولی اجازه نمیدهد سهرواری منطقه چه باید انجام دهم

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تامین دلیل را انجام دهید در صورت عدم همکاری از سوی شهرداری در دادگاه اقامه دعوی کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

ابتدا با اخذ تامین دلیل ضرروت این کار را اثبات کنید و سپس با حکم دادگاه اقدام به فنس کشی نمایید

"با سلام"
بدوا دادخواست تامین دلیل و کارشناسی به دلیل امنیت و فنس کشی نمایید

با سلام
بهتر است دلایل قانع کننده خود را برای فنس کشی موقوفه را ( از جمله امنیت ، عدم ورود احشام و عدم ریختن نخاله های ساختمانی و غیره ... طی درخواست کتبی برای سازمان اوقاف ( نمایندگی در شهر محل وقوع موقوفه ) نوشته و دستور اداره را اخذ و به شهرداری ارایه نمایید .

سلام
اگر این کار برای استفاده بهتر و حفاظت و حراست از مال موقوفه باشد و کارشناس رسمی دادگستری ضرورت این امر را تایید نمایند اشکالی بر فنس کشی نیست و شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود از شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل نموده و ضرورت یا عدم ضرورت فنس‌کشی را از طریق کارشناسی بررسی نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط