🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قاضی او را برای معاینه به پزشکی قانونی شهرستانش معرفی کرد، آیا او میتواند پس از نظریه پزشک، تقاضای بررسی مجدد نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶

با سلام
پس از محکومیت یکی از بستگانم به دلیل بیماری شدید اعصاب و روان؛ قاضی اجرای احکام او را برای معاینه به پزشکی قانونی شهرستانش معرفی کرد.
متاسفانه در روز معاینه پزشک معاینه کننده خیلی به او فرد بیمار بی توجه بود و با بی توجهی و به صحبت های او و همراهش در نهایت با وجود انکه او در بیمارستان اعصاب شهر خود سابقه بستری نداشته پزشک برای بیمارستان روانی ان شهر نامه میزند که سابقه درمانی و بستری او را برایش به پزشکی قانونی ارسال کنند.
حال برای آن شخص بیمار از طرف ان بیمارستان گزارش کرده اند که او پرونده و سابقه ای در اینجا ندارد. و متاسفانه بی جهت کارش در حال خراب شدن است.
میخواستم سوال کنم که آیا او میتواند پس از نظریه پزشک معاینه کننده، با ذکر دلایل مربوطه نسبت به آن نظریه معاینه آن دکتر پزشکی قانونی اعتراض و تقاضای بررسی مجدد نماید؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا الان درخواست شما قبول نشود ولی بعد از صدور نظر پزشکی قانونی ظرف ۷ روز مهلت دارین

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

بله میتواند درخواست خود را کتبا به قاضی ارائه دهد تا به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شود

بله با تقدیم لایحه به قاضی میتوان درخواست ارجاع به کمیسیون پزشکی داد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط