🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قاضی رای به جلب دادرسی صادر کرده، لطفا راهنماییم کنید که چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۷

سلام
شخصی ادعا کرده من در تلگرام به او فحاشی اینترنتی و مجازی کرده ام و او را با عکس سلاح گرم در تلگرام تهدید کرده ام ولی این که نه ویس های تهدید مال بنده است نه پیام های تلگرام ولی قاضی رای به جلب به دادرسی صادر کرده است.
لطفا راهنمایی کنید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی دردادسرا تبرئه نشدید و پرونده ارسال میشه برای دادگاه جهت تشکیل جلسه رسیدگی

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام

مشخص نیست قرار مزبور در چه مرحله ای صادر شه است اگر در دادیاری با بازپرسی می باشد، احتمالا صرفا جهت ارائه توضیحات می باشد و انچه مسلم ان است که اثبات جرم از طریق اسکرین شات و همچنین وویس ضبط شده امکان پذیر نیست

پس از صدور قرار جلب به دادرسی متعاقب آن با صدور کیفر خواست پرونده به مرجع صالح( دادگاه کیفری دو محل وقوع جرم )ارسال خواهد شد و در وقت رسیدگی شما موظف به دفاع از خود هستید.
صرف ارائه ویس و اسکرین شات دلیل کافی برای محکومیت شما نیست البته قرینه بر انجام بزه میباشد پس توصیه میشود یک نفر وکیل دادگستری در جلسه دادگاه به همراه داشته باشید

مطابق قانون تمام افراد در پناه اصل برائت قرار دارند و فرض بر بی گناهی ایشان است مگر خلاف آن ثابت شود. شما در مرحله مواجهه حضوری با شاکی در مرجع انتظامی و سپس در بازجویی اولیه در بازپرسی یا دادیاری به احتمال زیاد دلایل شاکی را ملاحظه کرده اید و ما باید بدانیم چگونه این دلایل مقام قضایی را قانع کرده است و این کار با مطالعه قرار صادره امکان پذیر می شود علی ایحال صرف صدور قرار جلب به دادرسی مثبت مجرمیت شما نیست و نیازمند هم رای بودن دادستان یا جانشین ایشان و صدور کیفر خواست و آنگاه رسیدگی در دادگاه کیفری و صدرو حکم محکومیت و قطعیت یافتن آن است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط