🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قاضی قبول میکند مالک حقیقی خودرو من هستم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۵

سلام پدرم در جریان یک پرونده حقوقی محکوم به پرداخت دیه شده در حالی که ۱۰ سال است بیکار است و برای دادخواست اعسار امکان دارد ماشین را توقیف کنند.پول ماشین را من پرداخت کردم به شرکت سایپا و بخاطر پیگیری موارد اداری به اسم پدرم ثبت نام کردم
برای اثبات اینگونه موارد شایع که اموال بنام شخص ثالث است ولی پولش را شخص دیگری پرداخت کرده چه باید کرد؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین ادعایی از سوی دادگاه قبول نخواهد شد. چراکه مالک رسمی پدر شماست

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
صرف ادعا مالکیت شما را به اثبات نمی رساند و باید ثابت نماید.

با سلام، در حال حاضر از منظر قانونی مالک خودرو پدر شما هستند، زیرا ادعای مالکیت بر هرچیز، تنها با اسناد و مدارک و دلایل قانونی پذیرفتنی است، نه صرف ادعا.

شما باید جهت اثبات ادعای خود مدارک و مستندات محکمه پسند تقدیم مرجع رسیدگی نمایید تا مالکیت شما بر خودرو اثبات گردد

با سلام
صرف ادعا مالکیت کافی نیست و باید مدارک مستند و مستدل جهت اثبات ادعای خود ارائه دهید .
با توجه به اینکه اسناد و مدارک خودرو به نام پدرتان هست و ایشان نیز بدهکار هستند (و هر اقدامی ممکن است در جهت عدم پرداخت بدهی اش تلقی گردد ) به نظر می رسد راه سختی برای اثبات ادعای خود پیش رو دارید .

از لحاظ قانونی در حال حاضر پدر شما مالک خودرو محسوب می شوند؛ نه شما. بنابراین اگر ادعای حقی نسبت به خودرو مزبور دارید، می بایست ابتدا آن را به اثبات برسانید.

باسلام
به صرف ادعا نمیتوانید حقی را اثبات نمایید و باید مدارک معتبری جهت اثبات مالکیت خود داشته باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط