🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قاضی مرا به عنوان مطلع به دادگاه فراخوانده چطور میشود بی گناهی خودم را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۴

باسلام برای بنده ابلاغیه امده که وزارت دفاع بر علیه من شکایت کرده مبنی بر این که حکم کارگزینی صادر کرده ای. حال بنده نیز رو حمم خبر نداره. وکیل وزارت دفاع حکم صادر شده را پرینت گرفته و اصل حکم نیست عکس حکم هست. یعنی با گوشی عکس گرفته شده. حال قاضی مرا به عنوان مطلع عدم حضور جلب به دادگاه فراخوانده چطور میشود بی گناهی خودم را اثبات کنم؟ باتشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون اصل بر برائت است قاضی شما را بعنوان متهم احضار نکرده است لیکن در جلسه دادگاه که بعنوان مطلع حضور پیدا خواهید کرد عنوان نمایید که اصلا از موضوع بی خبر هستید، لازم به ذکر است کپی مدرک محسوب نمی شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
بی گناهی خودم را اثبات کنم؟ قرار نیست چیزی را ثابت کنید
صرفا بابت ادای پاره ای از توضیحات خواهد بود و به معنای این نیست که مرتکب جرمی شده اید
مطابق ماده ۲۰۴ قانون آیین دادرسی کیفری، بازپرس به تشخیص خود یا با معرفی شاکی یا به تقاضای متهم و یا حسب اعلام مقامات ذیربط،
شخصی که حضور یا تحقیق از وی را برای روشن شدن موضوع ضروری تشخیص دهد، برابر مقررات احضار می‌کند.
ضمنا در تبصره ۱ همین ماده آمده اسنت که، در صورتی که شاهد یا مطلع برای عدم حضور خود عذر موجهی نداشته باشد جلب میشود. اما در صورتیکه عذر موجهی داشته باشد و بازپرس آن عذر را بپذیرد، مجددا احضار و در صورت عدم حضور جلب می‌شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط