قاضی میتواند نظریه بازپرس را رد نموده و قرار جلب دادرسی صادر نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۹۱

سلام
آیا اگر در پرونده ای شاکی به اتهام جعل شکایتی را مطرح کند و با توجه به نیاز به کارشناسی ‘ متهم هزینه کارشناسی را پرداخت نماید و با وصف اعلام وجود مغایرت در امضاهای متن چک علیرغم واقعیت موجود متهم اعتراض خود را به کارشناسی اعلام دارد و در نهایت بازپرس قرار منع تعقیب صادر نماید قاضی میتواند نظریه بازپرس را رد نموده و قرار جلب دادرسی صادر نماید؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرار منع تعقیب از طرف شاکی قابل اعتراض است و چنانچه قاضی تشخیص داد نظر بازپرس صحیح نبوده ضمن نقض قرار پرونده را جهت صدور قرار جلب دادرسی به دادسرا عودت می دهد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

باسلام، به قرار صادره اعتراض کنید در صورت وجود دلایل مبنی بر عدم ترتیب اثر اعتراض شما توسط بازپرس، قطعا قرار صادره نقض خواهد شد

درود بر شما
در صورتیکه شخص معترض به قرار منع تعقیب شود و قاضی دادگاه با بررسی تحقیقات مقدماتی یقین به ارتکاب جرم داشته باشد قرارصادره لغو میشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط