🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قاضی پرونده کدوم رای رو ملاک عمل قرار میدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸

همسر بنده به دلیل عسر و حرج ( نفقه) درخواست طلاق داده ، که مدارک پرداخت نفقه رو تقدیم دادگاه کردم ، الان دادگاه گفته داور معرفی کنین ، بر حسب شناخت بنده ، داور من رای به امکان صلح و سازش میده ، داور خانومم رای به عدم صلح و سازش ، قاضی پرونده کدوم رای رو ملاک عمل قرار میده معمولا

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین داور از سوی طرفین برای انجام تشریفات است و دادگاه میتواند رای بر طلاق صادر کند و معمولا این کار در عمل انجام میشود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
اگر یکی تمایل به زندگی و دیگری عدم تمایل باشد خب به دلیل علاقه ی یکطرفه نمیشود زندگی مشترک ساخت لذا دادگاه حکم بر عدم امکان سازش صادر خواهد نمود

معمولا ارجاع به داوری نشانه این است که قاضی احتمالا قصد موافقت با طلاق را دارد .

باسلام درپرونده های طلاق ازطرف زوجه بلحاظ عسروحرج بایستی دلایل قانع کننده دردفاعیات خویش علیه شما داده باشد اگر جنابعالی نفقه به موقع پرداخت وترک منزل مشترک وسوئ معاشرت باهمسرتون نداشته باشید طلاق ازطرف زوجه رد خواهدشد مگراینکه زوجه کلیه مهریه خویش بذل کند وقاضی قبول کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط