🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قاضی یک فیش حقوقی برای ضمانت گرفت، از دادگاه یا کلانتری هیچ نامه ای هم نیومده، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴

من رو به زور شاکی بدون هیچ حکم جلبی برد کلانتری از من شکایت شد اونجا زد کلاهبرداری و رمالی با کلانتری زد و بند داشتن هیچ مدرکی هم نداشت منم گفتم این خانم ‌رو ندیدم ولی تلفنی چند بار براش دعا خریدم از جایی که شرعا و قانونا مشکلی نداره براش فرستادم خلاصه شکایت شد و نزاشتن من به جرم دزدینم از طرفم شاکی بشم با اینکه میدونستن من رو دزدیدن اوردن تا جلو در کلانتری این قصیه دزدی عصر اتفاق افتاد شب فرستادنم پارک شهر قاضی کشیک دستور تحت نظر داد. صبح رفتیم دادسرا از کلانتری، به اتهام دعا نویسی و اتهام کلاهبرداری رفتم بازپرس گفتم من دعا نویس نیستم ولی از کسی گرفتم. رضایت شاکی رو گرفتم بهش یه چک دادم و توی رضایتش شرح دادیم مبلغ و چک رو که بهش دادم. ولی در نهایت قاضی یک فیش حقوقی برای ضمانت گرفت از من. این قضیه برای آخرای برج ۱۱ سال ۹۸ بود هیچ اس مسی نیومد برام از دادگاه یا کلانتری هیچ نامه ای هم نیومده تا امروز چی شده بنظرتون؟
و نمیدونم چی شد؟ از کجا باید بدونم چی شده؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید موضوع را از طریق ثنا یا مراجعه حضوری به دادسرا پیگیری کنید . با توجه به اخذ رضایت شاکی احتمالا قرار منع تعقیب صادر شده و از آنجا که قرار منع تعقیب تنها به شاکی ابلاغ میگردد شما در جریان قرار نگرفته اید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط