🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قانونا میتوانند بدون دلیل و مدرک کلاس من رو یک طرفه حذف کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸

سلام و خسته نباشید
داخل یک موسسه ثبت نام کردم که قرار بر پرداخت قسط در سه مرحله بود که من یک مرحله را پرداخت کردم. دیروز یکی از پشتیبان های موسسه داخل تلگرام من را متهم به فحاشی نمونده و وقتی از او درخواست ثبات میکنم پشتیبان به من میگوید باید تعهد بدهی یکی از دروس من را حذف کرده و میگوید اگر بقیه پول را پرداخت نکنید بقیه کلاس ها هم بسته میشه برام.
ایا میتوانند بدون دلیل و مدرک کلاس من رو یک طرفه حذف کنند؟پولی که من پرداخت کردم چی میشه؟.راه پیگیریش چگونه هست؟
درضمن موسسه ای نماد نداره ولی از درگاه پرداخت اسفاده میکنه و من از اون طریق براشون پول و ریختم

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات فحاشی ، موسسه میتواند به طرفیت شما اقامه دعوی نماید اما حق حذف کلاس و یا عدم ایفای تعهدات را نخواهد داشت

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

تعهدات موسسه ارتباطی با ادعای فحاشی نداشته و در صورت حذف دروس باید با دادخواست اازام به انجام تعهد طرح دعوی نمایید یا استرداد پول پرداختی را بخواهید.
البته اگر موسسه مجوز قانونی فعالیت نداشته باشد ، این موضوع را نیز می توانید از طریق مراجع ذی صلاح پیگیری نمایید

فحاشی امری علیحده از موضوع تعهدات موسسه می باشد موسسه بابت فحاشی می تواند شکایت کند لاکن نمی تواند از تعهدخود نسبت به دوره ثبت نام سر باز زند لذا شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد موسسه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

موضوع تعهدات موسسه ارتباطی با ادعای فحاشی و ..... نداشته و در صورت بستن دروس باید با درخواست ایفای تعهدات طرح دعوی نمایید . دریافت خسارت بابت این اقدام نیز نمیتواند دور از ذهن باشد .

حتی اگر شما فحاشی کرده باشی حق عدم انجام تعهدشان را ندارند با رسید پرداختی و مدارک ثبت نامی میتوانید پیگیر شوید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط