🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قانون کپی رایت در خصوص عکس چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۱۲

سلام
سوال من اینه قانون کپی رایت در مورد بریدن یک تکه از عکسی که متعلق به شخص دیگری است چه میگوید؟ یعنی مثلا عکاسی از یک فضای شهری عکس گرفته است و من کارم طراحی است و با دستکاری ،مثلا یک سمبل یا یک انسان یا یک درخت را از این تصویر جدا میکنم و در تصویری دیگر استفاده و به فروش میرسانم
یا حتی خود همان سوژه را به تنهایی بفروش میرسانم، با فرض اینکه در ایران حقوق مولف خیلی جدی نیست خواستم اصل قانون را در این مورد بدانم که از نظر اخلاقی مدیون نباشم
(مثالی دیگر : عکاسی از بازی فوتبال عکس گرفته برای روزنامه ، مشخص است که نمیتوانم بدون اجازه صاحبش همان عکس را استفاده کنم ، ولی همان عکس که مثلا 6 بازیکن در یک قاب هستن ، من فقط دور یک بازیکن را با فتوشاپ بریده (یعنی یک بازیکنِ فوتبال در حالی بازی ، با پس زمینه سفید ایجاد میشود)و آن را سوژه را به طراحان دیگر میفروشم )
در این صورت آیا حقوق مولف نض شده است؟
واقعا متشکر و ممنون میشوم پاسخ مناسب به من بدهید چون شغلم درگیر این مسئله شده است

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اطلاعات در این خصوص باید با وکیل متخصص مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط