🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قتل برادرم توسط پدر و مادرم در سال 73 الان قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۷۰

سلام
سال 1373 در ماه رمضان به دلیل افترای لواط به برادر 18 ساله ام پدر و مادرم برای جلوگیری از آبرو ریزی خودشان برادرم را به دار آویختند و گفتند خودکشی کرده در صورتی که برادرم کند ذهن بوده و در مدرسه استثنایی مشغول به تحصیل بودن و توان خودکشی را نداشتند. بعد از مدتی به علت عذاب وجدان خودشان بر این امر که پسرشان را چگونه به قتل رساندند برای فرزندان دیگر اعتراف نمودند حتی یکبار نیز مادرم به من پیشنهاد دادند که داروی مرگ موش را با مربا قاطی کنم و به خورد برادرم بدهم تا اورا به قتل برسانم اما من این مسئله را قبول نکردم و از ارتکاب به این عمل ممانعت کردم همچنین قصد کشتن برادرم از سوی پدر و مادرم را جدی نگرفتم مادرم پدرم را با اصرار وادار به این کار کرد.
از آنجا که ما نمیدانستیم با این مسئله چگونه برخورد کنیم هیچ کاری نکردیم تا به امروز آیا میتوانیم این موضوع را اثبات نماییم؟
چه مدارکی برای اثبات این موضوع لازم است؟
استشهادیه برای این موضوع که برادرم کند ذهن بودن تاثیری دارد؟
خواهرانم از اینکه علیه پدر و مادرم شهادت بدهند و واقعیت را بگویند میترسند.
لطفا بنده را راهنمایی نموده تا به خونخواهی برادرم اقدام نمایم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه 22  سال از وقوع قتل گذشته است لذا اثبات قتل غیر ممکن به نظر میرسد مگر در صورت اقرار قاتل به قتل و شهود و در نهایت صدور حکم توسط دادگاه.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط